Jezelf onderscheiden door een betere digitale klantbeleving

Portalen in de bouw

Wil jij de concurrentiepositie van je organisatie verstevigen, de ketensamenwerking verbeteren, je klant centraal stellen en beter bedienen door een portaal met dynamische data inzichten (assets, projecten, locaties, kosten en dergelijke)?

Continu verbeteren, innoveren en ketensamenwerking zijn hot topics in de bouw. Echter alles start met het op orde krijgen van de eigen werkprocessen en het centraal stellen van de klant. Digitalisering is hierbij onmisbaar vanuit het perspectief van jouw klant en ketenpartners.

De digitale verwachtingen veranderen

De mens verandert met de komst van nieuwe generaties en de verwachtingen van jouw klanten en ketenpartners dus ook. Organisaties concurreren dan ook niet langer meer op product of prijs, ze concurreren op beleving, customer experience. 86% van kopers wil zelfs meer betalen voor betere beleving. 

Digitale ervaringen in het B2C kanaal bewegen zich vanzelfsprekend naar hogere verwachtingen van de digitale beleving in het B2B kanaal. Waar eerst klanten al blij waren met inzicht via een statische rapportage, willen klanten nu bijvoorbeeld kunnen ‘spelen’ met hun data in een veilige omgeving op basis van actuele data. Wil je meer weten? Vraag hieronder een demo aan of neem contact met ons op.

Consumerization of B2B buying

Business buyers expect every experience to be as easy as anywhere online, including streamlined mobile websites and apps, effective on-site search, integration with social channels, and personalization. - Gartner

Wij geloven dat dit alleen succesvol kan door de mens centraal te stellen. Want de mens maakt het verschil. Dus zowel user research als gebruikers adoptie is een aandachtspunt voor ons bij het realiseren van een klantenportaal.

 

dashboard

Vraag nu een demo aan!

Wil je weten wat een portaal kan toevoegen voor jouw klanten en ketenpartners?

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Liever direct contact met Daan?

Whatsapp

LinkedIn

Of bel Daan Bunte op 06 26 54 94 56